Проектиран с характеристики и производителност на ниво, D300 с ефективност от 12.3 ефективни мегапиксела съчетава съвсем нови технологии с разширени функции, наследени от новата D3 професионална цифрова SLR фотоапаратура на Nikon, за да предложат на сериозните фотографи забележително представяне, съчетано с гъвкавост.

Подобно на D3, D300 включва изключителната EXPEED система за обработка на изображения на Nikon, която е от основно значение за управлението на скоростта и мощността за обработка, необходими на много от новите функции на камерата. D300 разполага с нова 51-точкова система за автоматично фокусиране с функция за проследяване на фокуса на 3D и две нови режими на снимане LiveView, които позволяват на потребителите да оформят снимка с помощта на LCD монитора с висока резолюция. D300 споделя подобна система за разпознаване на сцени, както се намира в D3; тя обещава значително да повиши точността на автофокуса, автофокуса и автоматичното балансиране на бялото, като разпознава обекта или сцената, които са фотографирани, и прилага тази информация към изчисленията за трите функции.

D300 реагира със светкавична скорост, захранва се само за 0.13 секунди и се заснема с незабележимо 45 милисекунди забавено освобождаване на затвора. D300 е способен да снима бързо с шест кадъра в секунда и може да достигне до осем кадъра в секунда при използване на допълнителната батерия за батерии MB-D10. В непрекъснати изстрели, D300 може да заснеме до 100 снимки при пълна резолюция от 12,3 мегапиксела. (НОРМАЛНО-ГОЛЯМ настройка на изображението, използвайки SanDisk Extreme IV 1GB CompactFlash карта.)

D300 включва набор от иновативни технологии и функции, които значително ще подобрят точността, контрола и ефективността, които фотографите могат да получат от оборудването си. Новата система за разпознаване на сцени напредва с използването на сензорния сензор от 1,005 сензора на Nikon за разпознаване на цветове и модели на светлината, които помагат на фотоапарата да определи обекта и вида сцена, който се снима, преди да бъде направена снимка. Тази информация се използва за подобряване на точността на функциите за автофокус, автофокус и автоматично балансиране на бялото в D300. Например, камерата може да проследява движещи се обекти по-добре и като ги идентифицира, тя може също така автоматично да избира точките на фокусиране по-бързо и с по-голяма точност. Тя също така може да анализира акцентите и да определи по-точно експозицията, както и да събере източници на светлина, за да осигури по-точно откриване на баланса на бялото.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Nikon D300

  • Код на продукта: Product 4
  • Наличност: В наличност
  • 80лв.